El Yoga Day és una iniciativa solidària anual d’Amnistía Internacional a favor de totes les dones i les nenes que pateixen violacions de drets humans, gràcies a la implicació de centres de ioga, empreses i persones de tota Catalunya que s’uneixen a través de la solidaritat i la pràctica del ioga.

Enguany, l’objectiu és aconseguir fons per continuar el treball de suport a nenes que pateixen violacions i violència sexual a Nicaragua, i pels drets humans a qualsevol lloc del món. Així, s’ha escollit el mes de novembre i en especial el dia 24, coincidint amb la vigília del Dia per l’Eliminació de la Violència de Gènere, per organitzar sessions de ioga obertes i gratuïtes des de tots els centres que donen suport a la iniciativa.

Com es pot participar?
Tothom qui vulgui pot assistir a una de les sessions de ioga que s’organitzen el 24 de novembre, i també abans i després. Només has de triar el centre que més et convingui i contactar per reservar la teva plaça. També pots col·laborar amb Amnistia Internacional fent un donatiu. Tota la informació la trobaràs al lloc web del Yoga Day.

A l’Espai Petritxol, durant tot el mes de novembre, les classes de Kundalini Yoga (els dimecres, a les 20h) s’obriran a totes les persones que, sense participar amb regularitat en el curs, vulguin col·laborar amb la iniciativa d’Amnistia Internacional aportant un donatiu solidari. La setmana del Yoga Day, el 50% de l’import que abonin els/les alumnes habituals a la sessió del dia 23 serà entregat també en benefici dels drets humans.

Finalment, el mateix dijous 24 de novembre a les 20:15h, hi haurà una sessió especial “Hatha Yoga – Desfent tensions” (a càrrec de la professora de ioga i osteòpata Ellen Lima) amb tots els donatius destinats a la campanya.

Horari: Tots els dimecres de novembre 2011 de 20 a 21:30 h

Dijous 24 de novembre de 20:15 a 21:30h

Organitza: Espai Petritxol (C/Petritxol 1, 3è 2a)

Més informació: danielgomis@gmail.com – T. 617 16 83 92

Flyer de la iniciativa

Web Yoga Day · Dossier de presentació