Des d’Altermon volem recomanar-vos una web amiga de recent creació; es tracta del projecte Kalma, una revista virtual de ioga,  salut i  creixement personal, de periodicitat trimestral, nascuda de la col·laboració de professionals del món del ioga i del periodisme. Un dels seus objectius principals és donar a conèixer el món del ioga des de la seva vessant més àmplia, acostant al públic no expert les eines de què disposa, més enllà de les més conegudes de flexibilització del cos, relaxament de la ment i benestar en general. En aquest sentit, es dedica una atenció especial al treball de la respiració, a la vessant de creixement personal a través dels txakres o al ioga en relació a d’altres àmbits i disciplines, entre molts d’altres temes per descobrir.

Kalma és una revista de ioga però també de salut i creixement personal en el sentit més ampli de l’expressió. Així doncs, en les seves pàgines podrem anar descobrint diferents teràpies, entrevistes amb professionals del món del benestar i la consciència en general, articles d’alimentació i sexualitat, ressenyes de llibres i pel·lícules amb missatges profunds, i fins i tot, se’ns acosta al sànscrit, la llengua mare d’on prové gairebé tota la terminologia sobre ioga que les nostres llengües modernes han anat incorporant.

A part de la voluntat d’anar incorporant progressivament novetats, Kalma també vol ser una revista participativa, i per tant, convida a qualsevol lector a realitzar preguntes o suggerir idees, comentaris, reflexions…

Després del número 0 de llançament, aquesta setmana es publica el número 1 amb els següents continguts destacats:

Editorial – “Què és el ioga?”

Ioga i… estrès

Respiració i relaxació

La naturalesa dels txakres

Coneix-te a tu mateix a través de l’Astrologia Psicològica i el Disseny Humà

Opinió – “Malgrat tot, cerquem sempre la prosperitat! · “L’altra cara de la crisi”

Entrevista – “Oneness Sound: El so de la unitat”

Estimar el propi cos

Anuncios